Papegaai verliest het leven door dronken automobilist op kruising Bouterse Highway en Kennedyweg

Een papegaai op het erf van bewoners bij de kruising van de D.D. Bouterse Highway en Kenneyweg heeft zondag 6 november het leven verloren door een dronken automobilist.

De politie van het bureau Zanderij heeft die dag het rijbewijs en rijtoestemming van de vreemdeling M.K.S. (51) ingevorderd.

Deze automobilist nam onder invloed van alcohol deel aan het verkeer en raakte met zijn terreinauto van de D.D. Bouterse Highway. De man kwam vanuit de richting van de Afobakaweg gaande richting de Kennedyweg. 

Toen hij de kruising van de D.D. Bouterse Highway en de Kennedyweg naderde, vloog hij met zijn auto over de weg en kwam tot stilstand tegen een tent van een familie die daar woonachtig is. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor, maar een papegaai van de bewoners is daarbij dodelijk aangereden. De materiële schade aan de tent is aanzienlijk. 

De automobilist kwam met de schrik vrij en vanwege zijn dusdanige dronkenschap, kon hij zich niet heugen wat er precies is gebeurd.

De man werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau.  Toen de vreemdeling nuchter was, werd hij voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij heengezonden.

Het dossier ter zake is voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Openbaar Ministerie, zo meldt de politie.

error: Kopiëren mag niet!