Waka Psa Experience mini ondernemersbeurs wordt jaarlijks terugkerend evenement

De tweede editie van de Waka Psa Experience mini ondernemersbeurs wordt op zondag 4 december gehouden. Dit wordt georganiseerd door Aldea Events dat bestaat uit drie jonge vrouwelijke ondernemers tussen de 23 en 26 jaar, te weten Sherona Moti van Z’s Rolls, Cristel Wongsokromo van Ceejay’s en Tanisha Mandoeng van TRM’s. 

“Gezien de eerste editie heel goed was aangeslagen bij het publiek, zowel de ondernemers en de vraag bleef groeien hebben wij besloten de Waka Psa Experience tot een jaarlijks terugkerend event te maken”, zegt Sherona Moti tegenover Dagblad Suriname. 

Aan de mini ondernemersbeurs mogen ondernemers van elke branche en grootte meedoen, geeft Moti aan. “Dit, omdat we de samenleving de variëteit aan Surinaamse ondernemers willen laten zien en de ondernemers tegelijkertijd de mogelijkheid willen bieden met elkaar te netwerken en van elkaar te leren.”

Op de vraag, wat de samenleving mag verwachten van dit evenement, antwoordt Moti: “De mensen mogen een geweldige dag verwachten, gevuld met activiteiten voor de kids zoals springkussen, treintje, popcorn, suikerspin. Noem maar op! Met heerlijk muziek, eten, cocktails, frisdrank. En niet te vergeten de geweldige producten en diensten van de Surinaamse ondernemers.”

SK

error: Kopiëren mag niet!