Harriët Ramdien helpt een handje bij het Shiloh internaat te Nieuw Nickerie

In het Internaat Shiloh in Nieuw Nickerie waar 21 jeugdigen ondergebracht zijn vanuit het ressort Kabalebo die hun studie in het district Nickerie moeten voortzetten, is nog meer recente vooruitgang geboekt.

Internaat Shiloh kreeg nieuwe beheerders

Kortgeleden had de districtscommissaris van Kabalebo, Josta Lewis, een bezoek gebracht aan het Shiloh internaat te Nickerie om de studenten te motiveren harder hun best te doen dit schooljaar. Er zijn levensmiddelen, schoonmaakmiddelen, broodbeleg en schoolpakketten overhandigd. Dit werd mogelijk gemaakt door een donatie van de president en ook door de districtscommissaris zelf.

De nieuwe beheerder is Ricardo Macintosh en zijn wederhelft Simone Macintosh. De leerlingen hebben volgens informatie verstrekt door het Burger Informatie Centrum Kabalebo aangegeven een heel goede band te hebben met de huidige toezichthouders. Verder zullen de leerlingen ook meewerken aan de nieuwe regels voor een goede communicatie en reputatie die hun zal vormen voor de maatschappij.

De eerste stapjes

Na het plaatsen van een nieuwe beheerder bleef het verhaal niet stilliggen. Er is goed contact met de beheerder en de districtscommissaris doet er alles aan om de benodigdheden die ontbreken te verschaffen. Er is nog een mogelijkheid voor donateurs die een handje willen helpen door spullen te doneren aan het internaat. De mogelijkheid voor donateurs bestaat ook om beschikbare spullen te doneren aan de leerlingen in het internaat. Dit dient wel te gebeuren in overeenstemming met de beheerder.

Nieuw gasfornuis 

Op verzoek van de districtscommissaris heeft de parlementariër van de VHP in het district Nickerie, Harriet Ramdien een bezoekje gebracht aan de beheerder en de studenten in het internaat. Ze kwam niet met lege handen, maar met een splinternieuw gasfornuis, speciaal voor de leerlingen. Dit heeft ze bereikt door tussenkomst van een donateur. Dit was niet het enige dat ze meebracht voor de leerlingen. Ze bracht ook een ventilator mee.

Vooralsnog gaat het goed in het internaat en enkele ouders van de leerlingen zijn tevreden met de vooruitgang die ze merken. Dit geven de ouders te kennen aan de redactie van Dagblad Suriname.

GW

error: Kopiëren mag niet!