Vierde verdachte, ‘Baba’, in mishandelingszaak bij carwash aangehouden

Leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) hebben vrijdag 4 november de 18-jarige verdachte J.J., alias “Baba”, op de kruising van de Anton Budel- en de Frederik Muntslagstraat in het district Wanica opgespoord en aangehouden.

De verdachte heeft zich op maandag 20 juni samen met drie kompanen schuldig gemaakt aan diefstal met geweld, openlijke geweldpleging, zware mishandeling, poging tot zware mishandeling en mishandeling bij een Carwash aan de Big Jonesstraat en op woensdag 19 oktober 2022 aan de Sophia’s Lustweg ter hoogte van de Carwash.

Zijn drie kompanen R.P., R.T. en S.C. zijn eerder aangehouden en in verzekering gesteld. Het voertuig waarmee de verdachten zich verplaatsten is door de politie in beslag genomen.

J.J. is vervolgens overgedragen aan de Recherche van Regio Midden die belast is met het onderzoek in deze zaak. De verdachte is voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst, zo meldt het Korps Politie Suriname maandag 7 november.

error: Kopiëren mag niet!