Vier gemaskerde mannen overvallen Chinees gezin boven winkel aan Indira Gandhiweg

Een Chinees echtpaar en een dochter zijn in de woning boven hun winkel aan de Indira Gandhiweg overvallen, mishandeld, gekneveld en beroofd door vier gemaskerde en met vuistvuurwapens gewapende mannen. De man liep een barstwond aan het hoofd op en werd in een ambulance afgevoerd. Zijn echtgenote liep een zwelling aan het hoofd op.

De vier mannen zijn vermoedelijk naar boven geklommen en hebben de voordeur van de woning opengebroken waarna ze de woning in konden gaan. De bovenverdieping heeft vier slaapkamers waarvan drie niet op slot waren. 

Toen de vrouw gestommel in de woning hoorde kwam ze uit haar slaapkamer om te kijken wat er aan de hand was en werd meteen door de overvallers overrompeld en gekneveld. Vervolgens werd haar man overrompeld, mishandeld en gekneveld 

Hun 18-jarige dochter, die in een van de slaapkamer lag te slapen, werd ook gekneveld. De woning werd vervolgens overhoop gehaald en de vier overvallers verdwenen met een mobiele telefoon, zo’n SRD 200.000, en sieraden van geel metaal.

error: Kopiëren mag niet!