Vedanta-oprichter Anil Agarwal onthult dat Shah Rukh Khan de reden was achter Cairn-deal

Superster Shah Rukh Khan heeft zijn  57e verjaardag gevierd  en fans van de superster over de hele wereld hebben deze speciale dag in al zijn glorie gevierd. Aan de andere kant gonzen sociale media van verjaardagswensen voor de superster. Bovendien hebben de makers van SRK’s volgende film Pathaan, als traktatie voor fans, de teaser van de film vrijgegeven en de beste wensen hiervoor komen uit alle hoeken.

Te midden van dit alles was een wens die de aandacht trok, die van de oprichter en voorzitter van Vedanta, Anil Agarwal, die ook onthulde dat SRK hem via een omweg heeft geholpen de deal voor Cairn te sluiten en de eer gaat naar zijn film Om Shanti Om.

Lezers zouden weten dat Cairn India een Indiaas olie- en gasexploratie- en productiebedrijf was, dat fuseerde met Vedanta. In een recent Twitter-bericht onthulde oprichter Anil Agarwal dat een SRK-dialoog hem hielp zijn dromen en deze deal na te streven.

Toen hij Shah Rukh Khan op zijn verjaardag feliciteerde, schreef Anil op Twitter: “Agar kisi cheez ko dil se chaho toh puri kainaat usse tumse milane ki koshish mein lag jati hai … Mijn droom om het bod op Cairn te krijgen werd werkelijkheid nadat release van Om Shanti Om…& deze dialoog van @iamsrk is me sindsdien bijgebleven. Een heel gelukkige verjaardag voor onze Badshah …”

‘Om Shanti Om’ in 2007 uit en markeerde het ook het debuut van Deepika Padukone. De film, geregisseerd door Farah Khan, bevatte ook Arjun Rampal, Shreyas Talpade en Kirron Kher in cruciale rollen.

error: Kopiëren mag niet!