Hrithik Roshan wordt merkambassadeur van Probus Insurance Broker

Hrithik Roshan gaat het gezicht worden van het merk Probus Insurance Broker, dat een breed scala aan verzekeringen omvat, variërend van auto- tot levensverzekeringen. Als we de berichten mogen geloven, zal de super Bollywoodster worden gezien als de ambassadeur voor al hun promotiecampagnes, zowel digitale als tv-commercials.

Van Hrithik Roshan wordt verwacht dat hij deel uitmaakt van het geïntegreerde communicatiecampagne en in recente berichten sprak Hrithik over het deel uitmaken van de Probus-familie:

“Ik ben blij om met hen om te gaan en het proces om de juiste verzekering te krijgen kan overweldigend worden voor de leek is het met het juiste advies en de juiste ondersteuning dat aan onze behoeften kan worden voldaan, waardoor een persoon zich veilig voelt. Het merk heeft een filosofie om de verzekeringsbehoeften van mensen te vereenvoudigen, ondersteund door de vereiste infrastructuur en ondersteuning, het is deze benadering die mij aansloot.”

Volgens berichten voegde de directeur van Probus Insurance Broker Pvt. Ltd, Mr. Rakesh Goyal, toe: “We zijn verheugd om samen te werken met Hrithik Roshan als onze merkambassadeur, aangezien hij uitstraalt en resoneert met het ethos van intelligentie en dynamiek van het merk. Met zijn populariteit onder de massa en de jeugd blijft zijn aantrekkingskracht ongeëvenaard.”

Op het filmfront was Hrithik Roshan voor het laatst te zien in de Hindi-remake van het actiedrama Vikram Vedha, waarin ook Saif Ali Khan de hoofdrol speelt. De acteur zal naar verwachting ook terugkeren met zijn populaire superheldenfranchise Krrish, maar de details hiervan zijn momenteel nog niet bekend. Naast deze twee films werkt de acteur momenteel aan de veelbesproken film Fighter, waarin hij voor het eerst naast Deepika Padukone zal spelen. Het wordt geregisseerd door Siddharth Anand en de release staat gepland voor januari 2024.

error: Kopiëren mag niet!