Tabu over haar vader: “Ik heb nooit gedacht dat het belangrijk was achternaam van mijn vader te gebruiken”

Tabu heeft een geweldig jaar achter de rug met niet alleen Bollywood, maar ook haar Zuid-projecten, staat bekend om haar onconventionele rollen in de bioscoop. Van het uitbeelden van complexe personages tot commerciële cinema, de actrice staat bekend om haar briljante acteerprestaties.

Ze kreeg onlangs veel waardering voor het spelen van een dubbele rol in de Bollywood-kaskraker Bhool Bhulaiyaa 2 en nu maakt de actrice zich op voor het vervolg op een van de populairste thrillers, Drishyam 2.

Onlangs kwam ze in het nieuws dankzij een van haar oude interviews waarin ze openhartig is over haar familie en de reden waarom ze geen achternaam gebruikt.

Tabu houdt ervan zich onopvallend te profileren als het gaat om haar persoonlijke leven, maar ze vertelde over de scheiding van haar ouders en haar relatie met haar vader in de populaire chatshow Rendezvous with Simi Grewal. Tijdens de show had ze ook gesproken over waarom ze haar volledige naam Tabassum Fatima Hashmi niet gebruikt, terwijl Hashmi de achternaam van haar vader is.

“Ik heb het nooit echt gebruikt, ik heb nooit gedacht dat het belangrijk voor me was om de achternaam van mijn vader te gebruiken, het was altijd Tabassum Fatima, wat mijn tweede naam was. Op school was Fatima mijn achternaam. Ik heb geen herinneringen aan hem. Mijn zus heeft hem wel eens ontmoet, maar ik heb nooit echt zin gehad om hem te ontmoeten. Ik ben niet nieuwsgierig naar hem, ik ben gelukkig zoals ik ben, hoe ik ben opgegroeid. Ik ben erg gesetteld in mijn eigen leven”, aldus de actrice.

In Drishyam 2 zal Tabu opnieuw de rol van politieagent spelen en de film gaat zeven jaar na het incident in 2015 van start. Met Ajay Devgn, Ishita Dutta en Shriya Saran in de hoofdrollen, zal de film ook Akshaye Khanna te zien krijgen. De film, geregisseerd door Abhishek Pathak, staat gepland voor een release op 18 november.

error: Kopiëren mag niet!