Jaya Bachchan maakt ruzie met paparazzi

Jaya Bachchan is vaak meer dan expliciet geweest over haar afkeer van media. Met Divali-beroemdheden die een belangrijk onderdeel van de paparazzi-focus werden, stond het huishouden van Amitabh Bachchan duidelijk in de schijnwerpers.

Terwijl camera’s waren gestationeerd in hun Juhu-residentie, Pratiksha in Mumbai, wachtend op de komst van de Bachchans voor hun jaarlijkse Laxmi Pooja, waren ze behoorlijk geschokt toen Jaya uit de bungalow kwam om hen uit het gebied zelf te verjagen.

Na het vastleggen van de intocht van de Bachchans in Pratiksha, werden de camera’s gestationeerd om nog wat momenten van hun Divali-shenanigans vast te leggen.

Jaya Bachchan was echter boos op de media, noemde ze indringers en rende zelfs de poort uit om ze te verjagen. In een nieuwste video die zijn weg vond op social media, lijkt Jaya Bachchan een cameraman buiten hun woning te hebben gezien. Ze rende naar hem toe om hem te achtervolgen en zei: “Kaise flash kar rahein hai aap…’ voegde ze eraan toe. Haar opmerking viel niet in goede aarde bij gebruikers van social media die hun ongunstige reacties op de post lieten vallen.

Een paar dagen geleden had de actrice haar afkeer van media bekend in de podcast What The Hell Navya. Het kenmerkte haar naast dochter Shweta Bachchan en kleindochter Navya Naveli Nanda, waar ze bespraken over de voor- en nadelen van media. In de podcast had ze gezegd: “Ik haat het. Ik veracht het. Ik veracht de mensen die zich in je persoonlijke leven mengen en hun maag vullen door die producten te verkopen. Ik haat het, ik walg van zulke mensen. ik zeg: ‘Aapko sharam nahi aati hai?’ (Schaam je je niet). Ik voel me heel sterk en het is niet dat het vandaag is, ik voelde het vanaf de eerste dag’.

error: Kopiëren mag niet!