‘Kleine Def’ en ‘Tambe’ verdacht van verschillende strafbare feiten

Politie zoek eigenaar zijspiegels grijze Toyota Vitz

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben maandag 24 oktober de twee verdachten R.G. (26) alias ‘Kleine Def’ en M.A., alias ‘Tambe’ (25) voor diefstal met geweld op de Nieuw Weergevondenweg te Paramaribo aangehouden.

De twee worden verdacht van verschillende strafbare feiten waarvan aangiftes zijn opgenomen op de politiebureaus Nieuwe Haven, Centrum, Munder en Latour.

Tijdens het onderzoek van de agenten kwam aan het licht, dat de twee verdachten ook berovingen hebben gepleegd in de omgeving van Abrabroki, waarvan de benadeelden geen aangiftes hebben gedaan. Deze worden opgeroepen alsnog aangifte te doen bij de Recherche van Regio Paramaribo, die belast is met het onderzoek van deze zaak.

Verder werden in de woning van de verdachte R.G. aangetroffen en in beslag genomen twee zijspiegels. Deze zijspiegels zijn deze maand van een grijze Toyota Vitz, die geparkeerd stond te Poptjie Djarie aan de Dr. Sophie Redmondstraat, weggenomen. Van deze diefstal blijkt ook geen aangifte te zijn gedaan. De rechtmatige eigenaar wordt hierbij opgeroepen zich in verbinding te stellen met bovenvermelde onderzoekende dienst voor het doen van aangifte.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!