Single hip-hop artiest Rocher gaat over geweld

De Nederlandse Hiphopartiest met Surinaamse roots Rocher zingt in zijn nieuwe single over geweld. Je ziet volgens de veelbelovende artiest heel veel incidenten die te maken hebben met geweld.

“Met deze song brengen we het onder de aandacht. Op deze manier wil ik laten zien dat geweld daadwerkelijk een probleem is en dat het niet langer zo door moet gaan.” Rocher vindt het heel belangrijk dat de song ook in Suriname, het land waar zijn ouders vandaan komen. te horen is.

De hiphop artiest, die in Rotterdam woont, is 17 jaar jong, maar heeft al een rijk muzikaal leven achter zich, met een toekomst vol verrassingen en muzikale hoogtepunten nog voor zich. Rocher heeft in juli 2021 ook de finale en de publieksprijs gewonnen van de eerste editie van online muziekcompetitie YourMic, waar hij meteen heeft laten zien wat hij in huis heeft als artiest en als performer. In november 2021 heeft hij zijn eerste single met bijbehorende videoclip genaamd “Famous” uitgebracht. Hiermee heeft hij de aandacht van de Nederlandse radiozender FunX weten aan te trekken en meteen ook de titel “Artist of the month Januari 2022” in de wacht gesleept.  Voor hem een geweldig compliment als Up coming artiest.

Zijn volgende single laat niet lang op zich wachten en dezelfde maand nog dropt hij zijn 2e single en videoclip genaamd “Problems”. Geproduceerd door Artistic Raw.

Rocher heeft samen met Emms, Bully en Burleson de Remix van Klein, Klein jongetje mogen Releasen. Momenteel werkt Rocher aan zijn debuut EP.

error: Kopiëren mag niet!