‘Bhangra Fever’ is eerste samenwerking van JK-Jerry Khayyam en Dholibrothers

JK-Jerry Khayyam heeft weer een song met een videoclip op zijn naam staan. De artiest is dit keer een samenwerking aangegaan met Dholibrothers.

‘Bhangra Fever’ is een mashup van bestaande songs in het bhangra muziekgenre. De release heeft plaatsgevonden met een bijbehorende videoclip. In gesprek met Dagblad Suriname vertelt JK-Jerry Khayyam ,dat hij Dholibrothers tegenkwam op diverse social media kanalen. De zanger dacht gelijk eraan en het leek hem leuk om een echte bhangra dhool te gebruiken. Zodoende heeft Satish van Dholibrothers hem benaderd voor een samenwerking en hij ging meteen akkoord.

De productie lag in handen van Raymond Boedhoe, powered by LAX entertainment, Soeniel Sewnarain Muziek is gemaakt door Rekesh Dukaloo, live dhool gespeeld door de DholiBrothers (Satish). Video gemaakt door Jamie Makka (ByJams). Foto’s gemaakt door Dennis Gopi (Gopix).

Het is de eerste samenwerking tussen JK-Jerry Khayyam en Dholibrothers. JK-Jerry Khayyam staat bekend vanwege zijn muziekprojecten, zoals de 90’s desi mash up part 1 & 2, Old is Gold part 1 & 2. De artiest wilde dit keer een up tempo project doen waarbij de voeten gelijk van de vloer komen. Het feit dat er live dhool is bespeeld maakt dit project uniek.

‘Bhangra Fever’ is te beluisteren en bekijken via het YouTube-kanaal Jerry Khayyam. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!