Muziekformatie 2Crazy gereed voor optreden in Guyana

De Surinaamse muziekformatie 2Crazy maakt zich op voor optredens buurland Guyana. Het team zal optreden tijdens “A Night of Non-Stop Jamming”. Het geheel wordt mogelijk gemaakt door Apache Waria Entertainment. Het evenement zal worden gehouden in het Port Mourant Centre Ground.  

Manager Ahwin Sampat, co-manager Vishaal Chigharoe, vocalisten Kiran Ramgoelam, Ronny Badal, Sandeep Soekhoe, Miss Lana. Drummer SarwanH, op de Spd: Ahwin Sampat, basgitaar: Bryan Naarden, gitaar: Kevin Kartodikromo, keyboard Kishen Rattan en geluidstechnicus Soedesh Shamrai vormen de band 2Crazy en zullen gezamenlijk vertrekken naar Guyana.

De groep zal van 27 oktober tot en met 30 oktober in Guyana zijn. Het is voor muziekformatie 2Crazy het eerste optreden buiten Suriname. “Wij zijn blij met de benadering voor het optreden en staan gereed om het publiek te entertainen in Port Mourant Centre Ground”, aldus de manager in een gesprek. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!