Bewoners barricaderen brug in de Oud-Copieweg in Para

Buurtbewoners hebben vandaag, woensdag 26 oktober, de brug in de Fraterweg (Oud-Copieweg) in Para gebarricadeerd. Er werd besloten om over te gaan tot het barricaderen van de brug, nadat een voertuig door de verrotte balken van de brug was gezakt. 

De brug verkeert namelijk al jaren in een slechte staat. Naar zeggen van een bewoner is het de zoveelste keer dat voertuigen zijn beschadigd. Ook is het voorgekomen, dat leerlingen door de brug zijn gezakt. De bewoners zijn de situatie beu en hebben getracht door middel van de barricade een sein te geven aan de overheid om dit probleem aan te pakken. 

De brug is heel belangrijk voor de buurtbewoners, gezien er heel veel verkeer over de brug gaat. Nabij de brug is een VOJ-school.

Om te voorkomen dat voertuigen weer beschadigd raken en leerlingen ongeluk krijgen, zien de bewoners graag dat er een duurzame oplossing komt voor dit probleem.

Volgens de districtscommissaris van Para, Marlene Joden, zal donderdag 27 oktober, om 10 uur ’s morgens een bijeenkomst worden belegd met de minister van Openbare Werken, Riad Nurmohamed.

SK

error: Kopiëren mag niet!