Richard Cullimore zet Suriname op de kaart als beste natuurgenezer ter wereld

Ook dit jaar is Richard Cullimore genomineerd als de beste natuurgenezer ter wereld! Keer op keer bewijst Richard Cullimore wat hij met de kruiden vanuit Suriname heeft bereikt en heeft daarom besloten om zijn producten op de Europese markt te brengen.

De producten worden eerst gelanceerd in Nederland, dit in samenwerking met firma Genees jezelf en Tropical Caribbean Products.
Deze producten zullen vanaf 30 november online verkrijgbaar zijn via www.geneesjezelf.n alsook op bol.com en op verschillende locaties in Nederland.

Cullimore die van Surinaamse afkomst is, heeft over de hele wereld gereisd om mensen te genezen van diverse aandoeningen zoals kanker, aids, diabetes, hoge bloeddruk, huidaandoeningen, obesitas, astma, haaruitval, spier en gewrichtspijnen.

Cullimore werkt voornamelijk met kruiden uit Suriname, deze kruiden zijn zorgvuldig uitgezocht in de Surinaamse natuur en ze zijn volgens de richtlijnen en voedselveiligheid standaarden verwerkt door firma Tropical Caribbean Products.

Natuurgenezer Cullimore is wereldkampioen geweest in kickboxen en pencak silat. Nadat hij op internationaal niveau diverse titels in de wacht had gesleept, heeft hij zich verdiept in kruidengenezing door zich voor vier jaar in een klooster in Indonesië te vestigen.

Tegenwoordig heeft hij op het gebied van kruidengenezing ook al veel internationale prijzen, onderscheidingen en titels behaald, waaronder De gouden draak, Homeopaat van de eeuw en Beste kruidengenezer van de wereld.

Richard Cullimore bedankt Desiré Delano Bouterse, Eugène van der San en Michael Ashwin Adhin. Via deze steun heeft Cullimore Suriname internationaal op de kaart kunnen zetten op het gebied van traditionele natuurgeneeskunde. Ook dankzij Sharief Basnoe van firma Genees jezelf en Carlo Vliet van firma Tropical Caribbean Products is deze prachtige samenwerking tot stand gekomen.
Cullimore is trots op het werk van Sharief Basnoe omdat hij enorm veel kennis bezit als voedingsdeskundige, ook bezit hij enorm veel kennis op het gebied van het traditionele natuurgeneeskunde.

“Tropical caribbean products heeft ervoor kunnen zorgen dat onze kruiden vanuit Suriname volgens de richtlijnen nu in Nederland verkrijgbaar zijn en binnenkort in meerdere landen. Met de krachten gebundeld proberen zij mensen te motiveren voor een gezonde leefstijl.
Een goede basis voor ons dagelijks functioneren is gezond eten en drinken en voldoende slaap en beweging!”, aldus Richard Cullimore.

error: Kopiëren mag niet!