Muziekformatie No Merxi lanceert cd ‘Summer Vibe’ met een sociaal karakter

De bekende muziekformatie No Merxi heeft een nieuwe cd ‘Summer Vibe’ uitgebracht. Dagblad Suriname verneemt van vocalist Pravesh Mathoera dat de cd al verkrijgbaar is bij Satish Music Center en filialen. Het album ‘Summer Vibe’ draagt een sociaal karakter. De opbrengst van de verkoop zal via een bekende sociale organisatie gaan naar gezinnen die behoeftig zijn.

Dit muziekproject is weer een initiatief geweest van NMX samen met de hoofdsponsor Triple R Promotions onder leiding van Rick Dhanai. De cd is opgenomen in de studio van Shroeti Ramawadh. De mixing en mastering is gedaan door dezelfde persoon. ‘Summer Vibe’ telt in totaal 14 tracks. Er is heel veel gevarieerd met muziek stijlen, zoals bubbling, chutney, bhangra, soul. Echt een aanrader voor een ieder.

De zangers zijn Pravesh Mathoera, Ryan Abdoelaziz, Winesh Chedie en Sharon Ravenberg. De muzikanten zijn:Ashwin Malhoe, Ricky Ramdin, Reehan Baitali, Randy Tjokroredjo en Roy Baitali en Randy Baitali. De vaste geluidstechnicus is Anand Ramanand. Kortom alle leden van muziekformatie No Merxi. 

“De reden om te werken aan zo een project is, dat No Merxi (afgekort NMX) een hele poos geen cd had uitgebracht. Alhoewel de formatie steeds te zien was op social media met hun studio producties werd er steeds gevraagd naar een live cd van de formatie. Eveneens ligt het in de bedoeling, gezien NMX volgend jaar met een tour richting Nederland zal vertrekken, om NMX liefhebbers in Nederland alvast warm houden hiermee” vertelt Pravesh in gesprek met Dagblad Suriname. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!