60 jaar Waldy Simson (deel 16)

“… Dat de prijsvraag 60 jaar Waldy Simson goed verloopt is een feit … !!! Er zijn reeds vele winnaars onder andere in Suriname, Nederland en op Aruba … en die zijn zeer ingenomen met hun gewonnen prijs …!!!”

De prijsvraag zal duren tot en met 31 oktober en zal nog worden verzorgd via sociale media en de website: artisit.webs.com.

Vermeldenswaard is ook zeer zeker dat de veelzijdige kunstenaar Waldy Simson zal deelnemen aan de Nationale kunstbeurs van dit jaar met het tiffany kunstwerk Out of Love 2 en het kunstwerk Miel, dat gemaakt is van papier met behulp van gemengde technieken.

De beurs zal dit jaar gehouden worden in De Hal dat gevestigd is aan de Grote Combéweg schuin tegenover het Belastingkantoor. De beurs zal voor het publiek te bezoeken zijn op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 0ktober aanstaande. Voor nadere informatie kan men contact maken met de organisatie van de kunstbeurs.

“Geef kunst een waardevolle plaats in uw leven.”

Waldy Simson

error: Kopiëren mag niet!