Muziekformatie Sweet Melodies Forever heeft geslaagde optredens in buitenland achter de rug

De Surinaamse muziekformatie Sweet Melodies Forever is momenteel op een Nederland – Spanje tour. Dagblad Suriname verneemt dat Sweet Melodies Forever geslaagde optredens in Nederland heeft gehad. Vervolgens vertrok het team richting Spanje. Het team heeft het publiek mogen entertainen in Moef Gaga en zal volgens schema meer optredens verzorgen.

Kaise.nl staat achter de Nederland – Spanje tour van Sweet Melodies Forever. Alle leden beleven het moment dat zij publiek in het buitenland mogen entertainen. De tour duurt ongeveer een maand. In november zal Sweet Melodies Forever beschikbaar zijn voor optredens in Suriname.

“Ons doel is bereikt, het publiek in Nederland en Spanje geniet momenteel van Muziekformatie Sweet Melodies Forever. Wij mogen spreken van geslaagde optredens gedurende ons tour”, aldus de manager in gesprek met Dagblad Suriname.  

Sweet Melodies Forever  bestaat al ongeveer 6 jaren. De leden van de band zijn Navien Sardjoe (zanger tevens bandleider), Rinesh Bhagwandien (zanger), Kishan Dhanes (drummer), Santosh Bhairo (SPD & bongo), Shaniel Khoenkhoen (dhol), Deepak Bidesie (toetsenist tevens manager van SMF) en Ajay Soekhradj (geluidstechnicus).

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!