Amitabh Bachchan schrijft een briefje om fans te bedanken

Megastar Amitabh Bachchan vierde zijn 80ste verjaardag op 11 oktober. De viering  vond plaats in het hele land. Van beroemdheden tot collega’s uit de filmindustrie, fans gingen dinsdag naar social media om hem te wensen. Later ging hij zelf ook naar social media om een ​​bedankbriefje te schrijven.

Amitabh Bachchan begon zijn notitie met zijn officiële Tumblr-blog en schreef: “Verjaardagsgroeten .. en de gebeden voor geluk ooit .. bedankt dat je deze dag met me hebt gedeeld .. en dat je al die jaren bij me bent .. ben nederig en overweldigd door alle liefde en genegenheid .. hou van jullie allemaal , mijn uitgebreide familie …” en voegde hart emoji’s toe.

Hij voegde eraan toe: “En nog eens 365 .. en een ander begint .. net als vele andere begin .. een begin is vereist .. ze zorgen voor een einde .. en een einde heeft liefde en genade en zorg nodig om te worden bereikt ..”

Hij besloot met te zeggen: “Het is onmogelijk voor mij om zelfs maar te proberen wat uw liefde en genegenheid voor mij betekent .. dus ik vouw mijn handen en bidt voor iedereen in de geest van gulle dankbaarheid .. Mijn liefde als altijd ..”

Amitabh Bachchan vierde zijn dag met zijn familie. De acteur bracht tijd door met Abhishek Bachchan, Shweta Bachchan Nanda, Navya Naveli Nanda. Diezelfde avond stapte Amitabh Bachchan zijn residentie Jalsa uit om de fans te begroeten die wachtten om een ​​glimp van de megaster op te vangen. Eerder werd gemeld dat de acteur vanwege het overlijden van politicus-vriend Mulayam Singh Yadav had gekozen voor een klein feest voor zijn verjaardag.

Op het werkfront was Amitabh Bachchan voor het laatst te zien in Brahmastra met Alia Bhatt, Ranbir Kapoor, Nagarjuna en Mouni Roy. De acteur heeft een scala aan line-up. Hij zal de volgende ster zijn in Sooraj Barjatya’s Unnchai met Boman Irani en Anupam Kher en verschillende andere acteurs. Hij heeft ook Nag Ashwin’s volgende getekend met Prabhas en Deepika Padukone die wordt opgenomen in Hyderabad en The Intern remake met Deepika Padukone.

error: Kopiëren mag niet!