Man in zijn woning overvallen, mishandeld en beroofd door drie gemaskerde en gewapende mannen

De bewoner van een woning aan de Willemsteeg in Paramaribo is donderdagochtend rond vier uur overvallen, mishandeld en beroofd door drie gemaskerde mannen van wie een gewapend was met een houwer en een met een revolver. 

Het slachtoffer lag in zijn slaapkamer te slapen. Op een bepaald moment werd hij wakker door krakend geluid in de badkamer. Hij stond op, liep naar de badkamer en kwam oog in oog te staan met drie mannen. 

De indringers overrompelden de bewoner en hebben hem mishandeld. Vervolgens werd de woning overhoop gehaald en werden diverse goederen en geld weggenomen. 

Op welke wijze de verdachten bij de woning waren gekomen en verdwenen is niet bekend.

Wat wel bekend is, is dat de drie overvallers hebben buitgemaakt Euro 10.000, SRD 45.000, een mobiele telefoon, een grijze koffer met parfum ter waarde van Euro 12.000 en een blauwe koffer met kledingstukken ter waarde van Euro 800. 

De bewoner hield aan de beroving geen verwondingen over. 

error: Kopiëren mag niet!