Volksgezondheid installeert interim management team voor MMC

Het ministerie van Volksgezondheid heeft vrijdag 7 oktober op haar ministerie een interim management team geïnstalleerd voor het Mungra Medisch Centrum (MMC), te Nieuw Nickerie, die ondersteuning zal bieden aan het directieteam. 

Eerder dit jaar is er een doorlichting geweest bij het MMC door een crisisteam, waarna het doorlichtingsrapport is doorgenomen met president Chandrikapersad Santokhi. Aan de hand van de aanbevelingen en doelen die zijn vastgesteld in dit rapport, is besloten om een interim management team te installeren voor de duur van 3 maanden die onbezoldigd haar werkzaamheden zal verrichten.

  • Het ministerie vermeldt in haar donderdag 13 oktober uitgegeven persbericht niet om welke aanbevelingen en doelen, die in het rapport zijn vastgesteld, het gaat. Dus, ook is onduidelijk welke zaken het interim management team moet gaan proberen te verwezenlijken.

Het interim management team zal samen met de directeur van het Mungra Medisch Centrum, Shaista Abdul, de komende 3 maanden trachten deze zaken te realiseren.

In het interim management team zitten Rawien Changoer, Mark Rommy, Mahinder Sewgobind en Shaista Abdul. Het team heeft als adviseurs Glenn Oehlers en Rakieb Kodabux namens het Kabinet van de President.

De komende periode zal gewerkt worden om de knelpunten binnen het ziekenhuis zoveel mogelijk te verlichten.

error: Kopiëren mag niet!