Man (40) aangehouden voor mishandeling en bedreiging 43-jarige echtgenote

Agenten van de politiepost te Uitvlugt hebben zaterdag 8 oktober de 40-jarige R.W. opgepakt voor bedreiging en mishandeling van zijn 43-jarige echtgenote Z.R., die aangifte tegen de man had gedaan. 

Onderzoek wees uit dat de man als operator werkzaam is in het binnenland en te horen kreeg, dat zijn vrouw, met wie hij reeds enige tijd in onmin leeft, een relatie heeft met een andere man. R.W. nam bij terugkeer in de stad zijn intrek bij zijn moeder en bracht op 8 oktober een bezoek aan zijn vrouw op haar werkplek aan de Lalla Rookhweg in Paramaribo. Daar heeft hij zijn vrouw zonder enige aanleiding bedreigd en mishandeld.

Omstanders schakelden de politie in en konden erger voorkomen. 

Bij aankomst van de agenten werd de verdachte ter plaatse aangetroffen en aangehouden. Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is R.W. door de politie in verzekering gesteld. De vrouw, die letsels heeft opgelopen, wenste niet medisch te worden behandeld, zo bericht het Korps Politie Suriname donderdag 13 oktober.

error: Kopiëren mag niet!