39-jarige man in de kraag gevat voor bedreigen en mishandelen ex-vrouw

De politie van het bureau Livorno heeft op zaterdag 8 oktober de 39-jarige A.M. in de Klepperstraat te Paramaribo voor bedreiging en mishandeling van zijn ex-vrouw aangehouden.

De agenten werden op die dag telefonisch in kennis gesteld van de bedreiging en de mishandeling. Daar aangekomen constateerden de agenten, dat de verdachte vijf kinderen heeft met zijn ex-vrouw en 20 jaren samen op één adres hebben gewoond. De relatie tussen de vrouw en de man is al een jaar beëindigd.

De vrouw ging op die bewuste dag naar de grootmoeder van haar ex-man om geld op te halen voor het kopen van schoolbenodigdheden voor de kinderen. Juist op dat moment ging A.M. ook naar zijn oma, waarbij zij elkaar op straat tegenkwamen. Bij die gelegenheid ontstond er een woordenwisseling tussen de man en de vrouw, waarbij de ex-man overging tot het bedreigen en mishandelen van de vrouw.

De verdachte werd in de boeien geslagen en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de man door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!