Ondernemer (43) aangehouden voor verduistering

De 43-jarige verdachte S.P. is woensdag 12 oktober tijdens een verkeersactie door agenten van het politiebureau De Nieuwe Grond voor verduistering in de kraag gevat.

Een vrouw had dinsdag 27 september aangifte tegen hem gedaan bij de politie van De Nieuwe Grond van verduistering. Volgens de vrouw heeft zij een groot geldbedrag in SRD afgestaan aan de man, om bouwmaterialen voor haar te kopen. Hierna heeft zij echter niets meer van hem vernomen.

De verdachte, ondernemer, werd meermalen door de politie opgespoord, maar werd vanwege het feit dat hij zich voor zaken snel verplaatst van de ene naar de andere locatie niet aangetroffen.

Het lukte de politie uiteindelijk om hem op 12 oktober tijdens een verkeerscontrole aan te houden. Hij werd voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!