Tanicha Narain vertegenwoordigt Suriname in Istanbul tijdens Top Model of Universe verkiezing

De Surinaamse Tanicha Narain is richting Turkije vertrokken voor haar deelname aan de Top Model of Universe verkiezing. Dagblad Suriname verneemt het volgende van Jermain Tjin-A-Koeng. De oprichter  van Tropical Beauties Suriname laat weten, dat Miss Tanicha Narain van 12- 17 oktober Sriname zal vertegenwoordigen tijdens Top Model of Universe verkiezing in de Miss categorie. Deze modellen-pageant wordt  gehouden in Istanbul.

Tijdens hun week verblijf in Turkije zullen de kandidaten voorbereidingen treffen voor de finale avond, ook zullen zij meedoen aan een fashionshow in kleding van Turkse designers en zullen zij kennismaken met de stad Istanbul met een boottocht. Winnaars van Top Model of Universe krijgen diverse modellen contracten en een geldbedrag en zullen de hoofd modellen zijn tijdens Marrakesh Fashion week en Fashion week Turkije. Daarnaast krijgen ze ook de kans officieel onder management contract te staan van een top internationale modellenbureau

Tanicha Narain is 19 jaar en 3e jaar studente van de Algemene Middelbare School. Zij heeft al  diverse titels op haar naam staan, zoals  Miss Teen Caribbean Suriname, Miss Teen International Suriname en Miss Teen Ultra Continental Suriname. Er zullen zo’n 50 model/missen en ongeveer evenveel model/misters mee doen voor de titel van Top Model of Universe Miss & Mister. Een bijzonder woord van dank namens Tanicha gaat uit naar een ieder die haar heeft ondersteund in haar traject naar Top Model of Universe. 

(Foto: Tanichaop punt van vertrek naar Turkije)

error: Kopiëren mag niet!