Drie verdachten brute overval op gezin in Kankantriestraat aangehouden

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo hebben dinsdagavond 4 oktober de twee verdachten L.C. (34) en E.D. (24) aangehouden. L.C. werd in de Kasabaholoweg in de kraag gevat en E.D. werd in een auto  op de kruising van de Willem Campagne – en de Van ’t Hogerhuysstraat klemgereden en in de boeien geslagen.

Een derde verdachte, de 26-jarige D.W., alias “Kota”, is woensdagochtend 5 oktober eveneens door het RBTP in de Christophel Kerstenstraat aangehouden.

Dit drietal wordt ervan verdacht een gezin op vrijdag 23 september op brute wijze te hebben beroofd en mishandeld aan de Kankantriestraat te Abrabroki. Het hoofd van het gezin is daarbij in een been beschoten en moest medisch worden behandeld. Na de overval gingen de verdachten er vandoor met sieraden, mobiele telefoons en bedragen in SRD en valuta.

Het drietal is hangende het verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de drie verdachten in verzekering gesteld, zo bericht het Korps Politie Suriname donderdag 6 oktober.

error: Kopiëren mag niet!