Zanger Rayen Nannan: “Cover song ‘Abhi abhi’ opgedragen aan mijn idool”

Zanger Rayen Nannan heeft de release gehad van zijn eerste videoclip. Dagblad Suriname verneemt het volgende van Rayen over dit muziekproject. Het project kwam tot stand nadat de Indiase zanger-componist KK, Krishnakumar Kunnath, overleed. De artiest nam het besluit om een project op te dragen aan zijn idool.

De originele song ‘Abhi abhi toh mile ho’ gezongen door Krishnakumar Kunnath is één van de favoriete songs van Rayen Nannan. De zanger koos ervoor om te werken aan een project en kreeg de push en sponsoring van zijn goede vriend Raoel Asruf. De ondersteuning kreeg de zanger, lid van muziekformatie Showtime, om te werken aan tracks en videoclips. 

“De originele song bracht mij in een andere wereld en bleef in mijn hart, toen ik de song voor het eerst beluisterde. Daarom ben ik aan de slag gegaan met het project. De cover song is heel goed ontvangen, dat is duidelijk te merken aan de hartverwarmende reacties die binnestromen. Als artiest ben ik heel dankbaar voor alle liefde en support van de fans. Dat geeft ook de kracht om verder te gaan en beter te worden.”

“Een bijzonder woord van dank gaat ook uit naar het team dat achter dit project staat. Zij stimuleren en geven mij ook richtlijnen hoe ik als artiest kan groeien. Een ieder die mij ondersteunt en ik blijf me inzetten in de muziekwereld. Alle sponsoren die zonder te vragen achter me hebben gestaan en die voor de toekomstige projecten bijdragen. Zij maken dit ook alles mogelijk in het bijzonder Asruf import en export NV. Het team is al aan de slag met een tweede muziekproject. Het wordt weer een verrassing voor alle muziekliefhebbers”, aldus de zanger in gesprek met Dagblad Suriname.

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!