Song “Voor Me Baby” binnen enkele weken op nummer één

Ruim een maand en een paar dagen terug was de release van het debuut nummer van de artiest “Commissaris”. Aan de song getiteld “Voor Me Baby” is ook gewerkt door collega-artiesten: “Innocent” en “Lon”.

Na enige tijd geen aandacht te hebben besteed aan muziek en ook niet aan het lied dat hij al een hele tijd heeft klaarliggen, besloot hij ineens op een dag dat die aan het grote publiek gepresenteerd moest worden. In de loop van dat proces werden “Innocent” en “Lon” ook een deel van het project. Commissaris kreeg het eindproduct na onbepaalde tijd in handen en het was zover. Tijd om te promoten.

Om meer bekendheid te geven aan het product betrok de artiest ook “POKUNOSOKOFU”. Een promotie entiteit die al een tijdje meedraait. Commissaris geeft aan niet verwacht te hebben, dat het allemaal zo een aangename ervaring zou zijn, maar is er zeer tevreden mee.

Vandaag de dag staat hij op nummer één met zijn song en is dankbaar. Zijn groot verlangen is dat het publiek hem blijft ondersteunen. Zo kan hij geweldige muziek blijven maken.

error: Kopiëren mag niet!