Succesvolle medische lezing door Skin Glanz in Nickerie

Het team van Skin Glanz in samenwerking met Blue Grand Cafe heeft een succesvolle lezing gehouden met dr. W. Heesbeen uit Curaçao in Nickerie.

CEO van Skin Glanz, Sima Jimidar, tevens voetreflexologe, geeft aan dat het een lezing was over dagelijks veel voorkomende medische aandoeningen. Na een geslaagde lezing in Paramaribo vertrok het team naar Nickerie. De onderwerpen waren hoge bloeddruk, herseninfract en hartfract.

Jimidar en een deel van haar team ging een dag eerder naar het district en gaf daar via televisiestations en radiostations bekendheid aan de lezing.

“Wij mogen met dank aan alle bezoekers spreken van een succesvolle lezing. Het is een goede informatieve lezing geweest en het aanwezig publiek heeft heel veel vragen gesteld”, aldus Jimidar. Zij zal nu de focus leggen op haar functie als voetreflexologe. Zij bedankt eenieder voor zijn of haar bijdrage aan het project en alle sponsoren. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!