Schoonmaakproject Para verloopt prima

Met het project “Para Centra moet schoon” is dinsdag 20 september een aanvan gemaakt . Dit project is tot stand gekomen door initiatiefnemer Maranzo Alexander, in samenwerking met het Commissariaat van Para.

Alexander zegt in een reactie tegenover Dagblad Suriname, dat het schoonmaakproject tot dusver prima verloopt. “We zijn tevreden met het tot nu toe behaalde resultaat. Ondanks dat wij niet het volledige kapitaal hebben ingezameld dat wij wilden, hebben wij vooral gebruik gemaakt van onze creativiteit waardoor wij toch onze doelstellingen kunnen behalen.”

De initiatiefnemer geeft verder aan, dat de ondernemers en mensen uit de omgeving ook hun vrijgevigheid hebben getoond. Hierbij moet gedacht worden aan het beschikbaar stellen van middelen, zoals brush cutters en het sponsoren van voeding en drank.

Tevreden over de opkomst van vrijwilligers

Alexander laat weten, dat zij tevreden zijn met de opkomst van de vrijwilligers. Naar zijn zeggen beschikken de vrijwilligers over diverse kwaliteiten, waardoor ze multifunctioneel inzetbaar zijn.

Schoonmaakactiviteiten worden vervolgd

De schoonmaakactiviteiten hebben tot nu toe plaatsgevonden in Para Oost en Para Zuid. De komende dagen zullen de schoonmaakactiviteiten vervolgd worden in Para Zuid en Para Noord.

SK

error: Kopiëren mag niet!