Man (36) steelt geld bij werkgever en geeft deel geld aan zwakbegaafde moeder en koopt schoolspullen

De 36-jarige S.G. is zaterdag 24 september na uitgewerkte informatie door leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) op zijn woonadres te Lelydorp opgespoord en aangehouden. Hij man wordt ervan verdacht te hebben ingebroken in de woning van zijn werkgever. 

Door een raam te forceren zag hij kans zich toegang te verschaffen tot de woning. Daarbij heeft hij sieraden en geld weggenomen. Ten tijde van de inbraak was zijn werkgever niet in Paramaribo. Bij terug in Paramaribo, zag hij dat een raam geforceerd was en dat zijn geld en sieraden waren weggenomen.

De werkgever deed maandag 19 september aangifte van deze inbraak op het politiebureau Lelydorp. Na uitgewerkte informatie, werd er een interne opsporing van de verdachte gelast, waarop de verdachte op 24 september door het RBTM kon worden aangehouden.

De verdachte verklaart, dat hij de sieraden heeft verkocht aan een juwelier te Paramaribo en een deel van het gestolen geld heeft hij aan zijn zwakbegaafde moeder gegeven. Met het ander deel van het geld heeft hij schoolspullen gekocht.

S.G. is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie van Lelydorp in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!