Uit Opa Doeli ontsnapte arrestant pleegt kort voordat hij weer werd opgepakt een overval

Een van de twee dinsdagochtend in een woning aan de Bolletriestraat te Abrabroki opgepakte uit Opa Doeli ontsnapte 17-jarige arrestanten, heeft kort voordat hij weer in de kraag werd gevat een man overvallen in de Groenhartstraat, een zijstraat van de Bolletriestraat.

Het slachtoffer, eigenaar van een uitvaartbedrijf, werd door Luciano Pinas beroofd van een tas waarin Euro 3.000 en enkele persoonlijke spullen zaten. De man liep bij de overval geen verwondingen op. 

Pinas was gewapend met een mes. 

De tas is achterhaald, maar de Euro 3.000 zat er niet meer in. 

De verdachte was zondag 25 september uit het cellenhuis van de afdeling Jeugdzaken (Opa Doeli) ontvlucht. Bij zijn arrestatie kon ook zijn medevluchter Joel Majokko weer in de kraag worden gevat. Ze hadden zich onder een bed verstopt.

error: Kopiëren mag niet!