Automobilist zonder rijbewijs rijdt bromfietser aan

De politie van het bureau Santo Dorp kreeg in de vroege ochtend van zondag 25 september een melding van een aanrijding tussen een auto en een bromfiets op de T-kruising van de Nieuw Weergevonden- en de Hiraweg, waarbij er sprake was van zwaar letsel en materiële schade.

Bij aankomst op de locatie constateerden agenten, dat de automobilist die over de Hiraweg reed en afsloeg naar de Nieuw Weergevondenweg geen voorrang heeft verleend aan de 22-jarige bromfietser met als gevolg de aanrijding. 

De bromfietser, en zijn duo rijder, die over de Nieuw Weergevondenweg reden, liepen letsels op en zijn in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De bromfietser was niet aanspreekbaar. De duo rijder mocht na medische behandeling naar huis.

De automobilist,  die niet onder invloed van alcohol verkeerde, blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. 

De bromfiets raakte aanzienlijk beschadigd en de auto liep schade op aan beide rechterportieren. De auto en de bromfiets zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen.

De automobilist werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Paramaribo.

error: Kopiëren mag niet!