Man bedreigt oudere zus en vernielt haar auto

Politie van het bureau Corantijn heeft zaterdag 24 september A.A. voor vernieling en bedreiging op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. De man heeft zaterdagavond met een scherp voorwerp de auto van zijn zus, die geparkeerd stond aan de Ramadhar Rajaramweg, zonder enige reden vernield. 

Agenten die voor onderzoek werden ingeschakeld, constateerden dat de zus zich op dat adres bevond om haar moeder op te halen. Bij die gelegenheid deed haar jongere broer in beschonken toestand ook dat adres aan en schold haar uit. Hierna ging hij weer naar huis en keerde gewapend met een scherp voorwerp terug, waarmee hij de voor- en achterruiten van het voertuig van zijn zus heeft vernield en zogenoemde inkervingen aangebracht (krassen met een scherp voorwerp) op de auto. Ook bedreigde hij zijn zus met de dood.

De agenten spoorden de jongere broer direct op en hielden hem op zijn voorerf aan. Het scherp voorwerp waarmee hij de vernielingen heeft gepleegd, is op het achtererf aangetroffen en in beslag genomen.

De verdachte werd ter ontnuchtering opgehouden op het politiebureau. Toen hij nuchter was, is hij voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie achter slot en grendel geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!