Veel belangstelling voor opening vestiging Chuck E. Cheese in Suriname

Nadruk op entertainment voor kinderen en familie

Restaurantketen Chuck E. Cheese (CEC) heeft donderdag 22 september zijn deuren in Suriname geopend. Het bedrijf profileert zich als ‘ s werelds nummer 1 familie entertainment plek. Er was dan ook veel animo voor de opening van de vestiging in the International Mall of Suriname aan de Ringweg Zuid. 

Ongeveer drie jaar geleden was CEC al in de planning en is ondanks moeilijk vaarwater toch gerealiseerd. CEC sprak daarbij dank uit aan de Republic Bank Suriname, International Mall of Suriname en Davinci Group. 

Chuck E. Cheese is onderdeel van Blue Falcon, met als eigenaar Sasja Lie Pauw Sam. CEC Entertainment is een internationaal erkende leider op het gebied van familie entertainment en voeding. Chuck E Cheese is de plek waar elk jaar zo’n miljoen leuke verjaardagen worden gevierd. Het doel van Chuck E. Cheese is om mooie en prettige herinneringen voor gezinnen te creëren door middel van entertainment, food en games. 

De CEC locatie is de eerste in zijn soort in Suriname en biedt meer dan 1.100 vierkante meter aan familie entertainment, waaronder een interactieve dansvloer, twee privé feestzalen voor kinderfeestjes en een tiener gedeelte. Ook is  de eerste Virtual Reality(VR)-game in de regio van het geheel. 

error: Kopiëren mag niet!