PUSH Forward houdt vandaag Back To School online sessie

De organisatie PUSH Forward houdt vandaag, vrijdag 23 september, een Back To School online sessie. Deze sessie is gratis en houd in dat jongeren een boost krijgen om gemotiveerd naar het nieuwe schooljaar te kijken, maar ook naar hun toekomst. Dit zegt Esther Pinas, coördinatrice van dit project, tegenover Dagblad Suriname.

Pinas geeft aan, dat er aan deze sessie geen specifiek thema is verbonden. Het gaat om een flexibele interactieve sessie, waarbij gesproken zal worden over de zienswijze van jongeren over de toekomst. Door de stichting is geconstateerd dat jongeren vooral in deze tijd het nut niet inzien van studeren. “Maar, wij willen ze laten ontdekken wat de combinatie van scholing en het ontwikkelen van talenten voor ze kan betekenen”, aldus Pinas.

Het doel van de sessie is, dat jongeren positief kijken naar het nieuwe schooljaar en gemotiveerd zijn om hun talenten te ontwikkelen. Pinas zegt verder, dat de registraties vrij goed verlopen. Maximaal 20 personen kunnen zich voor deze sessie opgeven. Registratie is nog steeds mogelijk, gezien er altijd uitvallers kunnen zijn, stelt Pinas. 

Registreren is mogelijk via deze link:
https://docs.google.com/forms/u/0/d/1ojegcukicBm7glk9qI21b7R3U9y1g0okn
Co36BrU7Gg/viewform?edit_requested=true

SK

error: Kopiëren mag niet!