Tabu: “Irrfan Khan heeft mijn leven geherdefinieerd”

Tabu heeft twee van haar carrièrebepalende uitvoeringen geleverd, Maqbool en The Namesake, tegenover de overleden acteur Irrfan Khan. Tabu gelooft dat ze ‘veel is veranderd’ na het werken met Irrfan, en hij is het die haar heeft geleerd trouw te zijn aan haar personages en aan zichzelf.

In een nieuw interview beweert Tabu, dat wat ze met Irrfan op het scherm deelde, ze met niemand anders kan delen. Over de overleden acteur, zei ze tegen Film Companion: “Hij heeft me enorm beïnvloed en ik ben veel veranderd nadat ik met hem had gewerkt. Het is net als die mensen die in je leven komen en het herdefiniëren en je dingen anders laten zien. Ik heb geleerd om volledig trouw te zijn aan mijn personages en mezelf en dat naar mijn werk te brengen.”

Ze voegde eraan toe: “Ik kan niet eens beginnen te zeggen wat hij voor mij betekende, maar ik kan wel zeggen wat ik met Irrfan op het scherm heb gedeeld, ik weet niet of ik dat kan en of ik dat met iemand heb gedeeld en dat is voor iedereen te zien.”

Tabu, die momenteel geniet van het succes van Anees Bazmee’s Bhool Bhulaiyaa 2, vertelde ook over haar andere frequente medewerker Ajay Devgan. Ze sloot de opnames van zijn regie Bholaa af, wat hun negende project samen markeert. Tabu zei dat Devgan een “compleet ander mens” is wanneer hij de regisseursstoel inneemt. Van een leuk, gemakkelijk persoon, verandert hij in een “super serieuze” man wanneer hij als regisseur een filmset betreedt.

Ze herinnerde zich hoe Ajay Devgan veranderde van een leuke co-acteur op de sets van Drishyam 2 naar een serieus persoon die “nooit lacht” op de set van Bholaa. “Hij was overal, maakte grappen en deed alles rustig aan op de set van Drishyam 2. De volgende dag loop ik de Bholaa-set op en daar is een Ajay Devgan die als één steen is. Geen glimlach. Geen gelach. Niks. Hij is super serieus. Soms dacht ik: ‘Is hij dezelfde persoon die onlangs met mij acteerde?'”, aldus Tabu.

Bholaa is de officiële Hindi-remake van de Tamil-hit Kaithi. De originele film, die is geschreven en geregisseerd door Lokesh Kanagaraj, draait om een ​​ex-gevangene (gespeeld door Karthi) die besluit zijn dochter voor het eerst te ontmoeten nadat hij uit de gevangenis is vrijgelaten, maar verstrikt raakt in een confrontatie tussen politie en drugs maffia.

error: Kopiëren mag niet!