Komiek Raju Srivastava overlijdt op 58-jarige leeftijd in Delhi

Komiek Raju Srivastava is woensdag op 58-jarige leeftijd overleden, 41 dagen nadat hij was opgenomen in AIIMS, Delhi. Zijn neef Kunal Srivastava bevestigde hetzelfde aan ETimes TV.

Ondanks dat een paar dagen geleden zijn gezondheid leek te verbeterenm bevestigde Raju’s neef Kushal Srivastava: “Ja, het is waar. Hij is een half uur geleden overleden. We zijn allemaal bij AIIMS. De hele familie is hier. We hebben nog geen besluit genomen over de laatste sacramenten.”

De vrouw van Raju Srivastava had op 6 september met BT gesproken en zei: “Het enige wat ik kan zeggen is dat zijn toestand stabiel is en dat hij nog steeds aan de beademing ligt. Het medische team doet zijn best en we willen allemaal je gebeden, zodat hij herstelt en is weer bij ons.”

Raju werd beroemd in 2005 na deelname aan het eerste seizoen van de stand-upcomedyshow ‘The Great Indian Laughter Challenge’. Hij was ook te zien in films als ‘Maine Pyar Kiya’, ‘Aamdani Atthanni Kharcha Rupaiya’ en ‘Main Prem’. Ki Deewani Hoon’ onder anderen. Hij was ook de voorzitter van de Film Development Council Uttar Pradesh.

error: Kopiëren mag niet!