Nora Fatehi treedt op tijdens FIFA World Cup

Bollywood-actrice en danseres Nora Fatehi stapt weer een trede hoger op de ladder van van haar carrière. Nora zal zich bij artiesten als Shakira en Jennifer Lopez voegen als ze zal optreden tijdens de FIFA World Cup 2022 te Qata. Dit maakt haar de enige actrice die India vertegenwoordigt op het FIFA-podium in december.

Ze zal niet alleen optreden, maar Nora Fatehi zal ook te zien zijn in de muziekvideo voor FIFA. Ze zal zingen en dansen. Het anthem is geproduceerd door RedOne, die eerder met Shakira heeft gewerkt aan ‘Waka Waka’ en het nummer is geproduceerd door RedOne, een van de meest invloedrijke platenproducenten in de geschiedenis, die ook werkte aan FIFA-anthems zoals Shakira’s ‘Waka Waka’ en ‘La La La’.

Ondertussen wordt Nora Fatehi jurylid van Jhalak Dhikhhla Ja. Ze was onlangs te zien in de speciale videoclip voor ‘Manike’ met Sidharth Malhotra. Het nummer is te zien in de aankomende film Thank God met in de hoofdrol Ajay Devgan en Rakul Preet Singh.

error: Kopiëren mag niet!