Farhan Akhtar wilde Shah Rukh Khan, Amitabh Bachchan en Ranveer Singh samen in Don 3

Vorige maand meldde Bollywood Hungama, dat Farhan Akhtar het script van de langverwachte film Don 3 heeft verteld aan hoofdrolspeler Shah Rukh Khan. De superster was echter niet helemaal overtuigd van het idee, waarop Farhan Akhtar besloot terug te gaan naar de schrijftafel.

Er zijn nu interessante details gevonden over het script van Don 3, dat werd verteld door Farhan Akhtar. Een bron vertelde Bollywood Hungama: “Farhan had een ambitieus idee om Amitabh Bachchan en Shah Rukh Khan samen te brengen in de derde aflevering. Interessant is dat Bachchan saab de hoofdrol speelde in de originele Don (1978). Het had een ander einde en liet zien dat de goedaardige Vijay overleefde en Don stierf, terwijl de versie van SRK vice versa liet zien. Daarom is het niet duidelijk of Big B de rol van de originele versie moest spelen. Farhan had er echter zeker aan gedacht om Amitabh Bachchan en Shah Rukh Khan in Don 3 te casten.”

De bron vervolgde: “En dat is niet alles. Volgens de plot van Farhan zou Don 3 ook een cameo hebben van Ranveer Singh. Ook hij ging Don spelen. Het idee was dat het Don-personage van SRK het stokje zou doorgeven aan het Don-personage van Ranveer, zodat hij de iconische rol in de toekomstige delen op zich kan nemen.”

De bron voegde toe: “Don 3 is een van de meest verwachte films aller tijden en als Shah Rukh Khan wordt vergezeld van Amitabh Bachchan en Ranveer Singh, dan zou het ook vertaald zijn in een record brekende opening, vooral als de film zou zijn uitgebracht in een vakantie.”

De bron ondertekende door te zeggen: “Laten we eens kijken of Farhan Akhtar dit idee op een betere en meer overtuigende manier uitwerkt of kiest hij een ander plot. Wat het verhaalidee ook is, of Shah Rukh Khan nu solo speelt of wordt vergezeld van andere sterren, de nieuwsgierigheid en wanhoop om Don 3 te zien zal altijd torenhoog zijn.”

Geef een antwoord

error: Kopiëren mag niet!