Angad Bedi en Kirti Kulhari in aankomende film van Gaurav Dave

Kirti Kulhari en Angad Bedi zullen binnenkort samen te zien zijn in een futuristisch drama dat geregisseerd wordt door Gaurav Dave. De film zou een experimentele film zijn met een futuristisch thema over een koppel.

Lezers zullen zich herinneren, dat het duo voor het laatst werd gezien, terwijl ze het filmdoek deelden in Pink, dat verschillende onderscheidingen won, waaronder de National Award.

Een bron dicht bij de film bevestigde de details en zei: “De opnames van de film worden dit jaar gemaakt. Het is een zeer nieuwe concept-zware film die gaat over een koppel. De film stelt de ernstige impact van het moderne leven en de technologie aan de kaak en is geregisseerd door Gaurav Dave”.

Hoewel veel details van de genoemde film momenteel geheim worden gehouden, is het zo dat het een korte film is. Het wordt ondersteund door Siddharth Roy Kapur en zal binnenkort worden uitgebracht op een streamingplatform.

error: Kopiëren mag niet!