Nagarjuna: “Ik was er heel zeker van, dat ik een rol in Brahmastra zou willen vertolken”

Nagarjuna’s fans in Andhra Pradesh en Telangana zijn teleurgesteld over de verkorte lengte van zijn rol in Ayan Mukerji’s scifi-mythologische Brahmastra. Nagarjuna zegt dat hij heel duidelijk in zijn geest was over waarom hij de film maakte.

“Toen Ayan het verhaal aan mij vertelde, was ik er heel zeker van dat ik deze film wilde maken, ongeacht de lengte van mijn rol. Het gaat er niet altijd om hoe lang je op het scherm te zien bent. In Andha had Kanoon Amitji een gastoptreden, maar mensen herinneren zich de film alleen door hem. Ik denk niet dat zoiets als Brahmastra eerder in de Indiase cinema is geprobeerd. Ik moest er gewoon bij zijn.”

Wat betreft zijn rol legt Nag uit: “Soms is het een plezier om gewoon deel uit te maken van een film waarin je gelooft, ongeacht de lengte van de film. Ik heb meer dan genoeg films gemaakt waarbij ik in bijna elk frame zit. Brahmastra was leuk om te filmen. Al mijn scènes waren met Alia en Ranbir, en ze zijn zo getalenteerd.”

Voor fans die graag meer van Nag op het scherm willen zien, is er goed nieuws. “Ik ben er met volle kracht bij mijn volgende release The Ghost. Het is een actiethriller. In deze fase van mijn carrière maak ik graag actiefilms. Op mijn leeftijd denk ik dat ik in goede vorm ben”, zegt Nag grinnikend.

error: Kopiëren mag niet!