Urvashi Rautela verontschuldigt zich bij Rishabh Pant

Urvashi Rautela raakte onlangs in een controverse met cricketspeler Rishabh Pant, waarbij de twee bij verschillende gelegenheden indirect steken onder water gaven. Het begon toen Urvashi Rautela het had over een zekere RP die erop stond haar te ontmoeten toen ze in New Delhi was.

In een interview met Bollywood Hungama vertelde Urvashi hoe ‘RP’ op haar wachtte in de lobby. Gevolgd door haar verklaring, ging cricketspeler Rishabh Pant naar sociale media om te spreken over ‘celebs die liegen tijdens interviews’ zonder iemand te noemen. Het schuldspel ging verder met de reactie van Urvashi en nu is de actrice een stap verder gegaan door zich op video te verontschuldigen bij RP.

In een recente video die door Instant Bollywood op social media is geüpload, werd Urvashi Rautela gevraagd om een boodschap aan een bepaalde RP te geven. Ze reageerde met de verklaring: “Seedhi Baat No Bakwaas (Rechtstreeks en geen nonsens. Daarom, ik zal geen bakwaas doen’, toen haar een directe vraag werd gesteld over de ‘RP’. Ze voegde eraan toe: ‘Alles wat ik wil zeggen is dat… wat moet ik zeggen… Niets! Sorry.. Het spijt me!”

In het Bollywood Hungama-interview zei Urvashi Rautela: “Ik was bezig met opnames in Varanasi en had een show in New Delhi. Ik was de hele dag met opnames bezig en ’s nachts moest ik me klaarmaken voor de show. Meneer RP wachtte op me in de lobby. Maar ik was zo moe na de show dat ik uitsliep. Ik kreeg verschillende telefoontjes. Toen ik wakker werd, zag ik ongeveer 16 tot 17 gemiste oproepen. Uit respect voelde ik me rot dat er iemand op me wachtte. Ik ben niet één van die meisjes die iemand laat wachten alleen maar omdat hij een man is.”

Hierop volgde cricketspeler Rishabh Pant op social media om te zeggen: “Het is grappig hoe mensen liegen in interviews alleen maar voor een magere populariteit en om de krantenkoppen te halen. Triest hoe sommige mensen zo dorsten naar roem en naam. Moge God hen zegenen. #merapicachorhoBehen #jhutkibhilimithotihai.”

error: Kopiëren mag niet!