Sidharth Shukla en Shehnaaz Gill’s romantische momenten in de schijnwerpers

In de promo van Bigg Boss 16 merkten fans snel de romance van Sidharth Shukla en Shehnaaz Gill op. De eerste promo van Bigg Boss 16, met Salman Khan, werd zondag gedeeld door de makers. Hoewel iedereen enthousiast is over het komende seizoen van de controversiële realityshow, gaf de korte video de fans van Sidharth Shukla en Shehnaaz Gill alle reden om feest te vieren.

De aankondigingsvideo van Bigg Boss 16 bevat een paar ex-deelnemers zoals Hina Khan, Shilpa Shinde, Gauahar Khan en Tanisha Mukherjee. Maar een romantisch moment van Sidharth en Shehnaaz krijgt veel bijval op sociale media.

Sidharth Shukla en Shehnaaz Gill waren zeker twee van de beroemdste deelnemers aan Bigg Boss. De twee namen samen deel aan Bigg Boss seizoen 13. Ze werden al snel de favoriet van iedereen. Van vechten met elkaar tot aan elkaars zijde staan, Sid en Sana regeerden het seizoen.

Het koppel kreeg de hashtag ‘SidNaaz’ van de fans. Sinds zondag is de hashtag weer trending.

Aan de andere kant is Shehnaaz Gill helemaal klaar om binnenkort haar Bollywood-debuut te maken. Ze zal een onderdeel zijn van Salman Khan’s film Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan. Shehnaaz zal ook te zien zijn in een andere film met de titel 100 Percent, samen met John Abraham, Riteish Deshmukh en Nora Fatehi.

error: Kopiëren mag niet!