SIIMA Awards 2022 verloopt chaotisch

SIIMA Awards 2022 zou naar verwachting een met sterren bezaaid evenement worden. De prijsuitreiking, een tweedaags evenement, werd gehouden in Bengaluru en er werd verwacht dat er een breed scala aan sterren uit Sandalwood en Tollywood zou komen.

Terwijl beroemdheden uit de A-lijst zoals Ranveer Singh, Vijay Deverakonda, Yash en Allu Arjun korte en late optredens maakten, leiden de enorme menigte van fans bij de rode loper tot veel chaos op de eerste dag van SIIMA.

Er werd verwacht dat het evenement massale media-aandacht zou krijgen uit het hele land, met afgevaardigden van belangrijke media die aanwezig zouden zijn bij dit evenement. De pure chaos en het gebrek aan ruimte leidde echter tot verschillende ongelukken en wanorde.

Door gênante rode loper-momenten werd de chaos een probleem dat onopgelost bleef. Bovendien bleef de media-entourage zonder een stoel toen het uitgebreide publiek de zaal volledig bezet hield. Terwijl fans ook in de ingang van de locatie verdrongen, leidde dit tot een chaotische situatie op de rode loper terwijl de media worstelden om te communiceren met de acteurs. Ranveer Singh werd de dupe van de waanzin toen een fan per ongeluk zijn gezicht raakte.

Rana Daggubati arriveerde vroeg en had nogal vluchtig contact met de media. Maar sterren als Kamal Haasan die de Lifetime Achievement Award kwam ontvangen, kon niet communiceren omdat de menigte en de zware beveiliging een belemmering vormden.

error: Kopiëren mag niet!