Caribbean Wellness Day zet BIBIS aan tot dansworkshop

Jaarlijks wordt op de tweede zaterdag van september in alle Caricom-landen de Caribbean Wellness Day gevierd. In aanloop naar deze dag heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) op vrijdag 9 september een dansworkshop gehouden in de trainingszaal van dit departement.

Aan Caribbean Wellness Day is dit jaar is het thema “Power through Collective Action” gekoppeld, terwijl het subthema luidt “Our Neighbourhood, Our Health”.

In verband met de Caribbean Wellness Day worden er in de week van 10-16 september in alle Caricom-landen activiteiten gerelateerd aan gezondheid ontplooid. Caribbean Wellness Day valt dit jaar op 10 september. Vanwege de drukke werkzaamheden binnen het ministerie van BIBIS is gemeend om vooraf aan deze week activiteiten te plannen om toch de gedachte van Caribbean Wellness Week te ondersteunen.

De activiteiten begonnen op 7 september met een lezing over een gezonde levensstijl. Deze werd gevolgd door de dansworkshop waarbij personeel van alle BIBIS-afdelingen meedeed aan linedancing, zumba en yoga. Met dit evenement werden de activiteiten van het ministerie van BIBIS rond Caribbean Wellness Day afgesloten.

error: Kopiëren mag niet!