Single “Samen” gezongen door Derrick-EE

Artiest Derrick-EE heeft weer een single op zijn naam staan. Dagblad Suriname verneemt dat hij een duidelijk boodschap meegeeft met zijn song “Samen”. 

Het is een Nederlandstalig nummer. Om meer mensen te bereiken met zijn boodschap. Er zal een vertaling toegevoegd worden bij de videoclip. De productie is gedaan door Derrick-EE. Rekesh Dukaloo heeft de Shuffle opnieuw ingespeeld, terwijl M.O.K Sardjoe heeft bijgestaan met zijn pianospel. Het resultaat is een samensmelting van Reggae en Ballad.

Door inspiratie te putten uit alledaagse gebeurtenissen, is de tekst neergepend. De artiest wil met dit nummer een bijdrage leveren om mensen bewust te maken om zaken samen op te pakken, waardoor er meer kans op succes is. Schrijven blijft Derrick-EE nog altijd doen, want er ligt nog een nummer in de planning voor dit jaar.

De videoclip is in Suriname opgenomen, een droom die werkelijkheid is geworden voor de zanger. Derrick-EE verlangde altijd ernaar om een clip te schieten in Suriname. In februari 2022 kwam hij naar Suriname voor de promotie van zijn laatste single met Shalina Gomes “Sondro Lobi”. Hij maakte meteen gebruik van de gelegenheid om deze lang gekoesterde droom waar te maken.

Aan zijn fans vraagt hij om vooral hun best te doen in alles waarmee ze bezig zijn, te blijven doen. “Geef niet te snel op. Soms moet je een andere afslag nemen om toch jouw doel te bereiken. Feit is, niet opgeven. En als het niet alleen lukt, dan moet je het zeker “samen doen”, aldus de artiest in een gesprek.

error: Kopiëren mag niet!