1 voor 12 voorziet meer dan 100 kinderen te Onverwacht van schooltassen

Stichting 1 voor 12 heeft donderdag 1 september meer dan 100 kinderen voorzien van een schooltas voor het nieuwe schooljaar. Dit doet de stichting elk jaar. De kinderen mochten hun schooltas ontvangen te midden van activiteiten speciaal voor hen georganiseerd te Onverwacht, Para. 

Louis Vismale, voorzitter van 1 voor 12, is bijzonder ingenomen met het verloop van de dag. Het doet hem goed om zoveel kinderen, die de toekomst zijn van morgen, te voorzien van een schooltas. Hij had graag meer kinderen willen voorzien, maar de financiële middelen lieten dit niet toe. De stichting heeft een registratie gehouden voor haar schooltassenproject. Desondanks hebben heel wat niet registreerden zich aangemeld. Vismale geeft aan dat zij alsnog worden voorzien van een schooltas. 

Hij doet een beroep op de samenleving om te doneren. 

Behalve een schooltas kreeg elk gezin een levensmiddelenpakket van de stichting. Dit werd mogelijk gemaakt door de familie Grootfaam en vrienden in Nederland. Vismale bedankt de donateurs om het project te ondersteunen. “Zonder hen konden wij dit project niet uitvoeren.”  Om nog meer kinderen te helpen met een schooltas kan er overgemaakt worden op de volgende rekeningen van de stichting:

  • ING-bank Nederland: NL88 INGB 0006 9834 06
  • De Surinaamsche Bank (DSB SRD): 9857923/ USD 2635208/ Euro 2538989 of 
  • Persoonlijk op het kantoor van de stichting aan de Van Sprangweg #8- Paramaribo
error: Kopiëren mag niet!