Moet de SLM nog blijven?

Na zovele blunders en teleurstellingen bij de SLM, ontstaat bij zo velen de vraag als het nog raadzaam is dit bedrijf te handhaven. Het antwoord hierop is simpel en moet dus met ja beantwoord worden. Er zijn te veel Surinamers met het hart op de juiste plaats en genoeg in zich hebben dit bedrijf weer florerend te maken. Het moet niet zo zijn dat we weer met een team gaan beginnen, die daar alleen maar komen zitten ten voordele van zich zelve en Familie of partij Politieke Figuren. 

Er moeten mensen geplaatst worden met een grote mate van ervaring met en in de luchtvaart, zodat er aan een constructief plan gewerkt kan worden om onze nationale trots weer die plaats te geven die ze verdiend. Dit betekent dat de mensen die aangetrokken worden, en niet alleen capabel maar voornamelijk eerlijk moeten zijn. 

Hierbij wordt direct gedacht aan de oud directeur Jesserun als bijvoorbeeld  Pres.Commissaris van de RVC, de heer Henshuis ook geen oud bekende, mevr. Boschman (oud directie Secretaresse) de heer Jack Uden (Jack Tours) en de heer Radjesh Radjkumar die tot op heden wordt behaald door de SLM als directeur. Deze man weet heel veel over de luchtvaart en is via de KLM bij de SLM terecht gekomen. 

Al deze mensen hebben niet alleen kennis maar ook ervaring in de luchtvaart. Het wordt tijd dat wij ons daadwerkelijk gaan bezighouden met geschikt kader hier in dit land, dan met mensen uit het buitenland die wij nauwelijks kennen en die er alleen maar erop uit zijn de SLM kapot te maken.

Het zou verstandig zijn ook iemand van de BP/SLM te accommoderen in dit team.

Als Surinamer met zijn hart op de juiste plaats heb ik gemeend, ongevraagd mijn zienswijze te geven, hoe wij de SLM kunnen redden. Wat de naam van de SLM betreft zou daar geen verandering in moeten komen, zodat de wereld kan zien dat een haast ten dode opgeschreven maatschappij met zo’n nieuw team weer tot grote bloei kan komen.

Regering het is aan U voor de SLM de juiste beslissing te nemen.

RK

error: Kopiëren mag niet!