Rotary Club Paramaribo Central houdt VOS Student Excellence Award

Afgelopen dinsdagavond werd het VOS Student Excellence Award 2022 door Rotaryclub Paramaribo Central in het Waaggebouw gehouden. 17 best geslaagde studenten van verschillende scholengemeenschappen werden in het zonnetje gezet en kregen een certificaat voor hun prestatie.

Tot de drie besten werden uitgeroepen de studenten Wiwek Harnam, Varilyn Kertokalio en Adil Bhojwani. Laatstgenoemde werd uitgeroepen tot de beste van het drietal. Adil was niet aanwezig, hij is ondertussen in het buitenland voor verdere studie.  

De Rotary Club Paramaribo hield dinsdag de 36 e editie van het “VOS Student Excellence Award”. Leden van de Rotary die er niet bij konden zijn konden het event live via zoom volgen. Het doel is om voor de beste en meest succesvolle leerlingen in de eindexamenklas van de VOS-scholen in Suriname de “VOS Student Excellence Award” toe te kennen om de jongeren te stimuleren en belonen. Hierbij let de organisatie naast de uitmuntende schoolprestaties ook op de buitenschoolse inzet van de leerlingen.

President van de Rotary Club Paramaribo Central, Claudia Monsanto, spreekt van een geslaagde avond en laat weten, dat er na een evaluatie mogelijk een vernieuwde versie in de maak is.

Voor het komende schooljaar is haar boodschap: “Studenten en scholen moeten hun best blijven doen om deze excellente kandidaten af te leveren.”

RB

error: Kopiëren mag niet!